Támogatás űrlap

Kérjük, amennyiben adományigazolást szeretne kérni, úgy adja meg a támogató cég nevét és adószámát,
a címadatoknál pedig a cég székhelyének adatait tüntesse fel!

Magánszemély nem kaphat adományigazolást!
Támogatás

Tudomásul veszem, hogy a Testvéri Szövetség Egyesület (5520 Szeghalom, Táncsics M. u. 18/1) adatkezelő által a http://adomany.tesz.net/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, cím adatok.
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff.

Az ismétlődő bankkártyás fizetés választása esetén, az első tranzakciót követően, havi rendszerességgel, maximum további 24 alkalommal történő fizetést engedélyez, maximum 2 éves időtartamra, a kiválasztott összeggel. Az ismétlődő bankkártyás fizetést bármikor lemondhatja, s onnantól további terhelések nem történnek.

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül.
Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez ANNAK KIVÁLASZTÁSÁVAL és jelen nyilatkozat elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen webshopban (adomany.pro-pc-studio.hu) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és az Ön tranzakciónként hozzájárulása nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek.

Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay nem fér hozzá.

A Kereskedő által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a Kereskedő felel, Kereskedő fizetési szolgáltatójával (SimplePay) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt.

A TÁMOGATÁS gomb megnyomásával a fenti tájékoztatóban foglaltakat tudomásul veszem, és a feltételeket elfogadom.